Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Japanska - avancerad nivå

Våra kurser på avancerad nivå ger dig både praktisk och teoretisk kunskap inför en magisteruppsats i japanska. Du läser vetenskapliga artiklar och böcker som är relevanta för det valda ämnet för att erhålla nödvändig teoretisk bakgrund.

Du fördjupar även dina kunskaper i det japanska språket och får en avancerad läsförmåga som gör att du kan hantera originalkällor på japanska och ytterligare utveckla din förmåga till självständigt arbete på god akademisk nivå.

Forskningsresultat och teorier som rör japansk litteratur och kultur används i undervisningen och du får inblick i aktuella frågor inom japanska litteratur- och kulturstudier, inklusive samhällsvetenskaplig och utbildningsvetenskaplig inriktning.

Magister/masterexamen via programmet Språk och interkulturell kommunikation

Det går att ta ut en magister/masterexamen med japanska som huvudämne via institutionens magister/masterprogram, Språk och interkulturell kommunikation (120 hp). För att söka till Språk och interkulturell kommunikation krävs kandidatexamen och reell kompetens i japanska. Se utbildningsplan för magister/masterprogrammet Språk och interkulturell kommunikation (120 hp)

Studiegång för magister- och masterexamen i japanska inom ramen för SIK (pdf)

studiegång magister, master i japanska via programmet SIK

Sidansvarig: Annika Andersson|Sidan uppdaterades: 2019-05-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?