Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumn

Vi vill gärna ha ett ömsesidigt utbyte med våra tidigare studenter. Du är en viktig hjälp för att vi ska kunna förnya och utveckla våra program och kurser, erbjuda fortbildning och förbättra våra kontakter med arbetslivet.

Därför arbetar vi inom institutionen för språk och litteraturer intensivt med att utveckla vårt alumninätverk. Om du har tagit examen inom något eller några av våra ämnen är du alumn hos oss och välkommen till vårt nätverk.

Här har du möjlighet att möta dina gamla studiekamrater, knyta nya kontakter, utbyta värdefulla erfarenheter, rekrytera nyutexaminerade, ja allt vad du väljer att använda nätverket till.

För att få tillgång till nätverket, behöver du bara registrera dig i alumndatabasen. Du väljer själv hur dina uppgifter ska vara synliga för andra användare. Så tveka inte, gå in och anmäl dig redan idag. Det tar bara cirka 10 min.

Som registrerad alumn får du även Humanistiska fakultetens digitala nyhetsbrev som ger dig aktuell och kontinuerlig information om våra ämnen och om Göteborgs universitet. Du kan läsa om vår forskning, våra utbildningar och fortbildningskurser, men får även information om övrig verksamhet, som öppna föreläsningar och arrangemang särskilt riktade till alumner.

Om du vill, kan du även få vara en av dem som presenteras i alumnporträttet. Här kan du läsa mer om någon av de alumner som studerat hos oss.

Välkommen tillbaka!

Jonas Hjert, alumn, engelska lärarutbildning

Jonas Hjert, alumn, gästföreläste för lärarstuderande i engelska i november 2016.

Nytt alumnsystem lanserat

Läs mer om enklare inlogg med mera

Gå med eller uppdatera i alumnnätverket

 

Alumn vid Göteborgs universitet

http://www.gu.se/alumn

 

Alumn vid humanistiska fakulteten

http://hum.gu.se/samverkan/alumn

Alumn, engelska

Sidansvarig: Annika Andersson|Sidan uppdaterades: 2017-01-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?