Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nominera till Pam Fredmans pris 2019

Nyhet: 2019-01-14

Nu är det dags att nominera lärare och forskare vid Göteborgs universitet som gjort värdefulla insatser inom social hållbarhet och det livslånga lärandet. Alla lärare och forskare vid universitetet kan nomineras till Pam Fredmans pris.

Pam Fredman var rektor vid Göteborgs universitet 2006–2017. Som universitetets avskedsgåva till henne instiftades ett pris med tanke på det engagemang hon visat i frågor inom hållbar utveckling – särskilt social hållbarhet och livslångt lärande.

Priset, som består av ett diplom och ett bidrag till en institution/motsvarande om 20 000 kr per pristagare eller max
50 000 kr, ska användas till pristagarens professionella förkovran. Det delas ut vid universitetets promoveringshögtid i oktober varje år.

Nominera årets pristagare senast 31 mars

Alla studenter och medarbetare vid Göteborgs universitet kan nominera.

Nomineringarna ska innehålla en motivering och kontaktuppgifter till den som nomineras och ska skickas in till rektor senast den 31 mars. En priskommitté behandlar därefter alla nomineringar och pristagare utses av universitetsstyrelsen.

Läs mer om Pam Fredmans pris via denna länk.

AV:

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2013-02-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?