INSTÄLLT: Kyarakutaa to Douitsusei/Kotaisei (Characters and Identity/Individuality)

Workshop

Workshop inom forskningsområdet Språk, litteratur och kulturalitet vid institutionen för språk och litteraturer.

OBS! WORKSHOPEN ÄR INSTÄLLD.

Professor Satoshi Kinsui, känd för att ha gett upphov till begreppet "role language" ger en överblick över den senaste forskningen inom ämnet och leder deltagarna genom interaktiva övningar.

Seminariespråket är japanska.

Deltagarna rekommenderas att läsa denna text inför workshoppen: http://www.kenkyusha.co.jp/uploads/lingua/prt/19/yakuwari2001.html

Föreläsare: Satoshi Kinsui, Professor of Japanese Historical Linguistics, Graduate School of Letters, Osaka University

Datum: 2020-04-03