Slaviska forskarseminariet: Leonid Kulikov

Seminarium, Föreläsning

Forskarseminarium i ämnet slaviska språk vid institutionen för språk och litteraturer. Alla intresserade är välkomna!

Professor Leonid Kulikov, Ghent University, gästar seminariet och talar om "Vedic gha and Slavic zhe: emphatic, causal or neither? (grammaticalization paths of some discourse particles in Indo-European)"

Seminariespråk: engelska

The seminar is of special interest for Slavicists and Indo-Europeanists/Sanskritists, but interesting for all those interested in historical syntax and pragmatics and grammaticalization.

Föreläsare:

Prof. Leonid Kulikov, Ghent University, https://research.flw.ugent.be/en/leonid.kulikov

Datum: 2020-03-11

Kategorier: Språk, Humaniora, Forskning, Lingvistik