Alumnafterwork

Socialt

Institutionen för språk och litteraturer bjuder in sina alumner till ett mingel med sin gamla kurskamrater och lärare.

Minglet är tänkt som en lättsam upptakt till den öppna föreläsningen med Ingmar Söhrman om "språkens magi" samma kväll kl. 18-19 i Lilla Hörsalen (http://sprak.gu.se/Aktuellt/kalendarium/Aktuellt_detalj/?eventId=70136491676).

Minglet är en sluten aktivitet som enbart riktar sig till institutionens alumner och personal. Institutionens alumner har fått en personlig inbjuden till minglet och föranmälan krävs (sista anmälningsdag är 30 september 2017). Är du alumn hos oss och har du inte fått en inbjudan till evenemanget? Hör i så fall av dig till vår alumnkoordinator Hilde Vandeput (hilde.vandeput@sprak.gu.se eller 031-786 4588). Institutionens personal behöver inte anmäla sig.

Datum: 2017-10-19

Kategorier: Språk, Humaniora