Textseminarium: "Crossing borders"

Seminarium

Seminarium inom forskningsområdet Språk, litteratur och kulturalitet vid institutionen för språk och litteraturer. Alla intresserade är välkomna!

Vi kommer vid seminariet att diskutera kapitlet "Crossing Borders" ur Gayatri Chakravorty Spivaks bok Death of a Discipline (2003), som vi i egenskap av GU-anställda har tillgång till via universitetsbiblioteket och ProQuest EBook Central. Boken finns även bland Humanistiska bibliotekets kursböcker. Därefter kommer vi att diskutera planer för höstterminen och förslag till aktiviteter, gästföreläsare och seminarietexter.

Datum: 2017-05-23

Kategorier: Forskning, Humaniora, Litteraturvetenskap